Imagini uimitoare au fost surprinse de o femeie pe nume El Said, aflată în vacanță la unchiul său din Dahab, Egypt. Tânăra a fost martora unei nașteri petrecute în Marea Roșie.

El Said se afla pe malul Mării Roșii atunci când unchiul său, doctorul Mohamed El Said, specializat în nașterile în apă, a ajutat un cuplu de turiști ruși să-și aducă pe lume bebelușul. La naștere a participat și soțul femeii, care și-a dorit să nască chiar în mare, o practică neobișnuită, dar totuși practicată în acele părți.

El Said a scris pe pagina sa de facebook despre faptul că a rămas uimită la cât de calmă și organizată era viitoarea mămică. Aceasta a intrat în mare pentru a înota înainte să nască. Atât bebelușul cât și proaspăta mămică erau bine după naștere, placenta micuțului încă unită prin cordul ombilical, fiind depozitată într-un vas din plastic. Atunci când femeia a ieșit din apele mării, ea arăta așa, încât părea că nu s-a întâmplat nimic. Acest caz  inedit s-a întâmplat în luna martie a acestui an.

Revenită pe mal, cuplului li s-a alăturat celălalt copil, care și-a cunoscut astfel frățiorul sau surioara.

Sursa: Thestir.cafemom.com

Vezi și: Alex Calancea și-a arătat în premieră mezinul. Petrec timpul frumos la mare (Foto)

Distribuie articolul: