În 2015, Irina Rotari ne anunța cu mândrie că va reprezenta cu demnitate Republica Moldova la Miss World Peace - competiție desfășurată în China și Regiunea Administrativă Specială Hong Kong. A trecut cam un an și jumătate de atunci, iar acum, Irina luptă pentru un alt titlu, în cadrul concursului Miss USSR UK, desfășurat în Regatul Unit. După concurs, frumoasa basarabeancă s-a stabilit la Londra, iar acum își roagă concetățenii, inclusiv pe cei din diasporă, să o susțină cu voturi virtuale pentru a se clasa în top 6 concurente din finala de sâmbătă.

Irina Rotari a dus faima Republicii Moldova la concursul Miss World Peace

O zi – atâta timp mai avem la dispoziție, ca să ne mobilizăm și să o susținem cu voturi virtuale pe Irina Rotari, în cadrul concursului Miss USSR UK. Sâmbătă, pe 22 aprilie, va avea loc finala competiției și tot atunci se vor număra voturile acordate finalistelor, pe cale virtuală.

Cei care vor să-și arate susținerea pentru Irina, o pot face accesând ACEST LINK  și acordându-i votul de încredere.

„Am oportunitatea să fiu printre concurentele finaliste la Miss USSR UK. Vreau să fac auzit cuvântul MOLDOVA în întreaga lume, dar din păcate nu prea am susținere din partea poporului nostru. Sunt deja în finala competiției, dar am nevoie de voturi ca să ajung cât mai departe. Dacă moldovenii noștri ar înțelege cât de mult contează sprijinul lor, poate că aș avea mai multe șanse”, ne mărturisește Irina.

18010075_1717122934969750_293508606059072415_n

Foto: Arhiva personală

Distribuie articolul: