Sutele de concerte și de evenimente mondene, la care a fost invitată, au învățat-o pe Natalia Yonova nu doar să se machieze de una singură, ci și să aleagă acele produse, care i se potrivesc. Evident, s-a convins în repetate rânduri că nu e neapărat să achiziționezi cosmetice scumpe, dacă îți dorești un efect pe potrivă. În noua ediție de vineri a vlogului său, Natalia recomandă o serie de cosmetice care se vând la prețuri accesibile oricui!

„Voi prezenta pe propriul exemplu și voi demonstra că produsele cosmetice nu trebuie să fie neapărat scumpe! În portfardul meu, la fel ca în garderobă, se asortează branduri de lux și mărci accesibile. Unicul criteriu după care aleg eu cosmeticele este calitatea lor. Produsele cosmetice de calitate se regăsesc și în comerțul de masă.

Mă voi machia folosind doar produse cosmetice accesibile, ieftine. Spre comparație, voi prezenta un portfard cu produse similare, pentru care am cheltuit câteva mii, inclusiv periile.

Voi copia machiajul pe care mi l-am făcut la Balul Tatler, acolo unde am mers cu fiicele mele, în luna octombrie.

Țineți mint: important nu este ca rujul vostru să fie scump. Important este ca buzele pe care aplici rujul să se dizolve într-un zâmbet fericit!”, spune Natalia, despre acest tutorial.

În tutoralul video încărcat pe canalul său de YouTube, Natalia a prezentat câteva exemple de cosmetice accesibile pentru buzunarele oricui. Vedeți, mai jos, despre ce produse este vorba:

Foto: captură YouTube

Distribuie articolul: