După mai multe luni în care i-a ținut pe toți în suspans, interpreta și-a prezentat cel mai recent proiect, videoclipul piesei „Arrivederci”. Natalia Gordienko a fost surprinsă în ipostaze fierbinți alături de un brunet focos.

Natalia Gordienko tocmai a lansat videoclipul piesei „Arrivederci”, la realizarea căruia a muncit luni bune. Partenerul de platou al artistei a devenit celebrul actor rus, Danila Iakushev, cei doi jucând rolul unui cuplu îndrăgostit, dar care încearcă din răsputeri să-și rezolve problemele.

Producția poate fi numită de-a dreptul „fierbinte”, deoarece artista nu doar că a abordat un stil vestimentar sexy, dar se mișcă senzual și este surprinsă în tandrețuri cu protagonistul. Atmosfera este încinsă de două boliduri superbe, executând mișcări de drifting.

„Vă prezint noul videoclip al piesei „Arrivederci. Este despre dragoste, despărțire, despre o alegere grea… despre cât de important este să faci alegerea corectă în viață și să pleci în momentul potrivit”, a scris artista prezentându-și lucrarea.

Urmărește videoclipul și spune-ne dacă îți place.

Foto: Facebook.com