Toată lumea îi cunoaște și îi apreciază pe rețelele de socializare, acolo unde sunt extrem de activi. Nata Albot și Andrei Bolocan, însă reprezintă un exemplu și la capitolul viața de familie. Împreună cresc trei copilași minunați.

Despre acest subiect, dar și despre relația de cuplu, Nata și Andrei au vorbit și în cadrul emisiunii „Dora Show” de la Jurnal TV.

Proaspăt reveniți de peste ocean, Nata Albot și Andrei Bolocan au fost invitații ediției „Dora Show” din această săptămână. Și pentru că Doamna Dora nu uită să adreseze oaspeților săi întrebări pipărate, nu a făcut excepție nici acum. Rugată să povestească mai multe despre Andrei, Nata a menționat:

„Andrei mă ocărăște, nu numai atunci când fac ceva ce nu-i place, dar și pentru faptul că, de exemplu, stau mult pe internet. Vrea să petrecem mai mult timp împreună, să îi acord mai multă atenție. La capitolul familie, pot zice că el este un tată foarte bun.”

19702273_244780876010525_3769754450207993972_n

La rândul său, umoristul și fondatorul emisiunii „Lumina” a avut un răspuns pe cât se poate de sincer la curiozitatea Dorei despre rolul acestuia de părinte:

„Tare ușor se fac copiii, mai ales în Canada. De fapt, din toți cei trei copii, eu sunt cel mai iubit din familie, dar și cel mai alintat”, spune Andrei Bolocan.

Cuplul a primit și provocări din partea gazdei emisiunii. Cei doi au fost de ajutor unei familii din Mileștii Mici. Totuși, cel mai bine cu activitățile din gospodărie s-a descurcat Nata.

Citește și: În luna iulie, chișinăuienii vor avea parte de multă Lumină! Andrei Bolocan anunță două zile pline de umor

Emisiunea integrală „Dora Show”, difuzată ieri seara, o puteți vedea mai jos:

Foto: Captură video, Facebook.com

Distribuie articolul: