Acum două luni, Andrei Bolocan venea cu anunțul că va susține un spectacol umortistic pentru toți chișinăuienii dornici de glume și zâmbete. Dar, deoarece biletele s-au epuizat în scurt timp, umoristul a decis să repete experiența.

„Salut. Mă numesc Andrei Bolocan. Eu m-am apucat să fac un spectacol pe 17 iulie. Și o să-l fac. Doar că toate biletele s-au vândut deja. Și acum miliarde de oameni care au semnat pentru votul mixt mă roagă să mai fac un spectacol. Așadar, am decis! Eu mai fac un spectacol de stand-up comedy. Râdem, glumim. Ne simțim bine. Sau pur și simplu ne simțim. Hai vino și tu. Vino te rog la spectacolul meu. Vii? Foarte bine”, menționează fondatorul „Lumina” în descrierea evenimentului. 

Acum câteva minute, pe pagina de Facebook a proiectului a apărut și un teaser în care Andrei Bolocan își invită admiratorii la cea de-a doua seară de spectacol:

#Teaser
MAI FACEM O SEARĂ – pe 18 IULIE.
Biletele se iau de aici >> https://iticket.md/event/deja-e-mai-bine-spectacol-de-stand-up-comedy-18-iulie

Posted by Lumina on 29 Iunie 2017

Spectacolele denumite semnificativ „Deja e mai bine” vor avea loc pe data de 17 și 18 iulie. Costul biletelor este între 149 și 179 lei. Le puteți achiziționa AICI.

Foto: Facebook.com

Distribuie articolul: