Sofia, sau Sonia, așa cum îi mai zic cei ai casei, este omagiată. Fiica mijlocie a Natei Albot a împlinit 12 ani. Astfel, un mesaj emoționant de felicitare din partea mamei sale nu a întârziat să apară. 

Nata Albot i-a transmis un mesaj de felicitare călduros fiicei sale, prin intermediul rețelelor sociale, publicând mai multe fotografii adorabile cu Sonia.

„Cea mai amuzantă, cea mai talentată, cea mai lenoasă 😁, cea mai creativă, iubitoare de paste, cea mai grijulie, la mulți ani 🎂.

Pe voi tot vă sperie cât de rapid fuge timpul, uitându-vă la copiii voștri?

Pentru că eu tare vreu ca ei să crească mari, să fie sănătoși, fericiți, împliniți, independenți. Dar, totodată, atât de tare îmi doresc ca multitudinea de clipe fericite, trăite alături de ei, să nu devină atât de repede doar amintiri.

Știu că nu e posibil să le împaci pe ambele, așa că mă închin în fața timpului și-i mulțumesc pentru tot ce-mi aduce și îmi ia.

La mulți ani, Sonia! @sofia_uscov mama și tata, buneii, surorile și frații, Andrei, Cardi B, Billie Eilish, noi toți te iubim până la cer!”, a încheiat cu dragoste Nata Albot.

View this post on Instagram

The funniest, the most talented, the laziest😁, the most creative, the pasta lover, the most careful, happy birthday 🎂. Pe voi tot vă sperie cât de rapid fuge timpul, uitându-vă la copiii voștri? Pentru că eu tare vreu ca ei să crească mari, să fie sănătoși, fericiți, împliniți, independenți. Dar, totodată, atât de tare îmi doresc ca multitudinea de clipe fericite, trăite alături de ei, să nu devină atât de repede doar amintiri. Știu că nu e posibil să le împaci pe ambele, așa că mă închin în fața timpului și-i mulțumesc pentru tot ce-mi aduce și îmi ia. La mulți ani, Sonia! @sofia_uscov mama și tata, buneii, surorile și frații, Andrei, Cardi B, Billie Eilish, noi toți te iubim până la cer.

A post shared by Nata Albot (@nataalbot) on

Sonia a venit pe lume în 2008, acasă, în cada cu apă caldă, naștere despre care Nata Albot spunea că a fost una de vis!

Ne alăturăm urărilor frumoase și îi spunem Soniei „La mulți ani fericiți!”.

Sursa: Instagram.com