Nick Carter, Kevin (Richardson), A. J. (McLean), Howie (Dorough) și Brian (Littrell), sunt prenumele care acum 20 de ani erau pe buzele tuturor. Backstreet Boys sau cum li se mai spune, BSB, erau un adevărat fenomen, iar piesele lor au făcut înconjurul lumii.

Fie că le ascultam piesele la radio, rarerori la televizor, iar dacă aveam o casetă audio, da, da, caseta cu bandă magnetică pe care erau imprimate „miraculos” cele 12 piese din albumul lor, eram cele mai fericite. Ce să zic, și băieții din gașcă cântau alături de noi. Ok, recunosc, nu cântam ci atribuiam cuvinte în „engleză” sunetelor pe care le auzeam. Dar eram fericiți de fiecare când auzeam primele note din piesa ce urma.

BACKSTREET BOYS.I want itT that way K.mid — BitMidi

Uite că trupa a avut mai multe pauze, dar chiar și așa, în prezent, la peste două decenii de la înființare, Backstreet Boys ne bucură cu lansări noi. Astăzi, însă, ne „teleportăm” un pic în trecut și ne bucurăm să-i auzim cântând din izolare, una dintre cele mai cunoscute piese cu care ne-au cucerit. Nick, Kevin, A.J., Howie și Brian au surprins internauții postând un video, realizat în locuințele lor, în care cântă pentru noi toți „I Want It That Way”. Este de prisos să menționăm că filmulețul a strâns 5 milioane de vizualizări în 24 de ore?

Vă invităm să-i urmăriți și voi și sigur o să vă facă ziua mai frumoasă!

Formația a fost lansată în 1993, iar în doar câțiva ani, trupa Backstreet Boys a cunoscut succesul internațional, lansând hit după hit și menținânduse luni bune în topurile muzicale.

Sursa: Facebook.com/Backstreetboys

Vezi și: John Legend a dat concert live pe Instagram… din carantină. Fanii au rămas încântați (Video)

Distribuie articolul: