Au cucerit inimile tuturor cu frumusețea și carisma lor. Valeria Vornicescu și Ekaterina Emelianov sunt două modele de la noi care au ajuns în topul celor mai frumoase femei din România.

Zilele acestea are loc cel mai important Festival de Modă din România și anume Bucharest Fashion Week, ediția de de iarnă fiind una foarte specială întrucât se împlinesc 20 de ani de activitate.

 Acest festival a găzduit aseară concursul de frumusețe Miss Romania, iar două moldovence au cucerit juriul și au luat cele mai importante titluri. Valeria Vornicescu este Miss România 2018, iar Ekaterina Emelianov, titlul de Vice Miss România 2018.

Valeria Vornicescu a fost extrem de emoționată și a plâns de fericire. Pe lângă cel mai important titlu tânăra a primit în dar un inel cu diamante și o ședință foto profesională.

Ambele fete sunt sunt din Chișinău și activează în cadrul unor agenții de modă cunoscute din Republica Moldova și România.

Ekaterina Emelianov a primit în dar de la organizatori un inel cu safir și diamante și o ședință foto profesională.

Informația a fost făcută publică chiar de Valeria Vornicescu. „Miss România 2018! Reprezint cu mândrie Moldova peste tot. În cadrul festivalului Bucharest Fashion Week – Ediție aniversară 20 de ani! Revin acasă cu un titlu prestigios de talie internațională Miss România 2018. Mulțumesc echipei Bucharest Fashion Week pentru toată aprecierea acordata mie.”, a fost mesajul tinerei pe rețelele de socializare.

Valeria a mai obținut și în trecut titluri importante. Miss The Best Fotomodel 2018, Miss New World, Miss Fotogenie România 2017, Finalist Miss Moldova 2016🇲🇩.

Bravo fetelor! Succese mari în continuare! 

Sursa: Facebook.com

Vezi și: Moldoveancă stabilită în SUA s-a ales cu un titlu important la Mrs.Globe 2018! (Foto)