Mamă a doi copii, Tatiana Sidorova este o moldoveancă stabilită de mai mulți ani în SUA care face senzație la concursurile de frumusețe. Recent aceasta a participat la concursul de frumusețe Mrs.Globe 2018 unde s-a ales cu un titlu important.

Tatiana Sidorova a participat recent la concursul internațional de frumusețe Mrs Globe 2018, care s-a desfășurat în Shenzen China, reușind să intre în rândurile semifinalistelor, obținând și titlul de „Mentor of the Year”.

Una din regulile principale de participare în concurs este ca, concurenta să fie o femeie trecută de 25 de ani și neapărat căsătorită. Deși Tatiana este mamă a doi copii, aceasta se poate lăuda cu o siluetă de invidiat și un chip frumos, care o ajută să se facă remarcată în toate concursurile la care participă.

Câștigătoarea Mrs. Globe 2018 a fost numită Tatyana Lavrinovič, reprezentanta Lituaniei. Moldoveanca a mai obținut titluri importante și în trecut, printre care și locul 4 la Mrs. Florida America în 2016 și titlul de „World’s Most Beautiful Woman”, iar în 2017 cucerind titlul de Mrs. Florida și a participat la Mrs. America.

Sursa foto: Facebook.com

Vezi și: O tânără originară din Republica Moldova, Miss Intimo 2018 în Italia (Foto/Video)