După ce a jucat în reclame alături de Salman Khan și Shahrukh Khan, modelul basarabean stabilit în Dubai a reușit să joace în același film cu Jackie Chan. Este un pas enorm în cariera acestuia. 

Dacă locuitorii Dubaiului s-au obișnuit să-l admire pe moldovean pe panourile publicitare imense pe străzi cât, în centrele comerciale, dar și în reclamele difuzate la televizor, atunci noi îi putem vedea lucrările doar online. Acesta a reușit deja să apară în reclame alături de starurile de la Bollywood Shahrukh Han, dar și alături de Salman Khan, dar și în publicități pentru branduri celebre.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

SONY 📹 #sony

Публикация от @ victorsuiu

Uite că făleșteanul Victor Șuiu a reușit să facă parte din distribuția filmului lui Jackie Chan, care s-a filmat recent în Emiratele Arabe și anume în Dubai. Deși acesta are un rol pasager și va apărea în câteva secvențe, este cu siguranță un pas bun spre o posibilă viitoare carieră de actor. Contactat de EA.md, modelul care este de fire mai modest a dezvăluit cu umorul său specific: „Din păcate în scenariu nu era preconizată apariția lui Jackie Chan, iar ce ține de rolul meu, am alergat din colo în coace pe străzi (râde)”

Presa străină scrie că Jackie Chan se află în Dubai pentru a filma cel de-al doilea film acolo, intitulat „Vanguard”.

Acesta a mai dezvăluit că are deja o programare pentru luna martie de a juca într-un film francez. Cine știe, poate în viitorul apropiat ne vom putea lăuda cu moldoveanul nostru, actor la Hollywood?!

Sursa foto: Instagram.com

Vezi și: Victor Șuiu, coleg de platou cu celebrul Shahrukh Khan! Moldoveanul a jucat într-o producție alături de actor (Video)