În timpul zilei pregătim ceva gustos, iar seara… ne învelim în plapuma preferată și vizionăm filme! Recomandăm câteva filme spre vizionare alături de cei dragi. 

„1+1”

Filmul lui Olivier Nakasha și Eric Toledano poate fi numit cu siguranță un film devenit cult: povestea lui Philip și asistentul său, Drissa, a fost îndrăgită de către public pentru abundența de scene motivante, dialoguri emoționante și, bineînțeles, pentru umorul strălucitor.

„Silver Linings Playbook”

O imagine emoționantă, în rolurile principale cu Jennifer Lawrence, Bradley Cooper și Robert De Niro, te va învăța să privești lucrurile mai ușor, să apreciezi ceea ce ai și să te concentrezi la ceea ce este cu adevărat important. Drama – comedie, povestește despre Pat (Bradley Cooper) – un tânăr care a petrecut opt ​​luni într-un spital de psihiatrie și care cu orice preț intenționează să facă pace cu fosta sa soție (i se interzice să se apropie de ea prin ordonanță). Curând, o întâlnește pe Tiffany (Jennifer Lawrence), iar toată distracția începe cu această cunoștință.

„I Fell Pretty”

Filmul este prezentat spre vizionare celor care au nevoie urgent de a se înveseli și, în același timp, au nevoie de respect de sine. În centrul comediei se află Rene Benett, interpretată de lucrătorul american stand-up Amy Schumer. Rene este timidă din cauza formelor sale voluptoase, se consideră complet neatractivă și se mulțumește să lucreze într-un oficiu mic. Totul se schimbă atunci când ea cade de pe o bicicletă de antrenament, în sala de forță și se lovește la cap. După ce s-a trezit de la lovitură, Renee se simte o persoană complet diferită – o frumusețe cu forme perfecte. De acum înainte, ea va începe o viață complet nouă.

„Eat Pray Love”

Cum să abandonezi o viață familiară care nu aduce bucurie și să pornești de la zero pentru a-ți construi fericirea? Filmul „Eat Pray Love” cu Julia Roberts în rolul principal, îți oferă răspuns. Suntem siguri că povestea eroinei sale Elizabeth Gilbert vă este deja familiară. Dar revizuirea imaginii motivante și afirmative a vieții nu va fi niciodată de prisos.

„The Intern”

Filmul cu o distribuție minunată – Robert De Niro și Anne Hathaway în rolurile principale – povestește despre pensionarul Ben Whittaker (Robert De Niro), de șaptezeci de ani, care nu este deloc hotărât să-și petreacă perioada de pensionare fără sens și primește o stagiere în biroul unui magazin online de haine a unui brand vestit. Magazinul a fost fondat de Jules (Anne Hathaway) – o femeie căsătorită cu un copil care a decis să abandoneze rolul de gospodină pentru a deschide o afacere de succes. Pelicula este atât motivantă, cât și instructivă, emoționantă și pozitivă. Dacă încă nu ați vizionat-o, vă recomandăm.

„Barfuss”

Fiind menajer într-un spital de psihiatrie, Nick (frumosul Til Schweiger) o salvează pe Leila de la sinucidere. Din acest moment, viața sa devine legată de Leila – și se schimbă foarte mult. Un film ușor, emoționant și cu un umor subtil, ce amintește că bucuriile simple ale vieții trebuie apreciate.

„Москва слезам не верит”

Un film clasic al cinematografiei sovietice, care pare să nu-și piardă niciodată actualitatea. Filmul lui Vladimir Menshov ne învață să credem în cel mai bun (și în persoana proprie), să nu renunțăm în fața dificultăților și să ne amintim: „Moscova nu a fost construită imediat”.

„Isn’t It Romantic?”

Film în care au jucat Rebel Wilson, Liam Hemsworth și Priyanka Chopra, cu siguranță vă va lumina ziua. Personajul principal Natalie nu crede în romantism, dragoste până la mormânt, povești cu un final fericit și nu poate suporta melodrama. În mod ironic, fata leșină brusc, iar când se trezește, se regăsește într-o lume nouă – nu gri și cinică, ci colorată și construită în cele mai bune tradiții ale melodramei savuroase.

„Long shot”

Charlotte Field (Charlize Theron) este o doamnă de afaceri, care candidează pentru postul de președinte al SUA. Fred Flarsky este un jurnalist excentric, care a cunoscut-o pe Charlotte de mic copil și acum o întâlnește, din nou, din greșeală. Acum este un scenarist pentru campania ei. Împreună, eroii filmului trebuie să treacă prin multe evenimente și să se îndrăgostească unul de celălalt.

 

Distribuie articolul: