Evenimentul care dă tonul tendințelor modei autohtone, Moldova Fashion Days, revine în această toamnă cu cea de-a XIV-a ediție, care adună designerii cunoscuți, cât și cei începători. Pe 15-16 septembrie, producători autohtoni își vor prezenta noile colecții pentru sezonul toamnă-iarnă.

Luna septembrie ne amintește că urmează o nouă ediție de Moldova Fashion Days, când Chișinăul devine capitala  modei. Colecțiile designerilor sunt deja pregătite pentru a fi prezentate în cadrul evenimentului, care, de această data, se va desfășura într-o atmosferă minimalistă, cu un decor în alb și negru și cu detalii în stil HiTech.

Ca și în ceilalți ani, nu trebuie să uiți de motto-ul nostru: See now, Buy now! Ceea ce înseamnă că vei putea cumpăra piesele vestimentare, care îți vor „face cu ochiul”, imediat după eveniment în showroom-urile designerilor.

Cei peste 40 de designeri își vor da întâlnire cu publicul, în aceeași locație ca și ediția trecută, Showroom-ul GBS, str. Calea Orheiului 20/2.

15 Septembrie

 1. Lilia Ceaicovschi
 2. Vistline
 3. Burlacu
 4. Ionel
 5. Intercentre Lux
 6. Mihaela Dorogan/Caraman Ecaterina
 7. Vasconi
 8. Lia Fia
 9. Cireșel
 10. Cocsinelle
 11. Vivi Art
 12. O’Blanc Memories
 13. Malena
 14. Palazzo Santi
 15. Țopa Doina/Donscaia Corina
 16. Alina Bradu
 17. Julie Anne Millinery
 18. Nude Collection
 19. Fortuna Sisters

16 Septembrie

 1. Ababii Lilia/Elena Țurcan
 2. My Revival
 3. Sekana
 4. Premiera Dona
 5. Tricon
 6. Georgette
 7. Crème Brulee
 8. Zorile
 9. Mi-e Dor
 10. Mirush
 11. Storojuc
 12. Eva Deya
 13. Loconic
 14. Julia Allert
 15. Don Zorina/Stețco Tatiana
 16. Florentino Dellure
 17. Katea Gri
 18. Nicole Storm
 19. Ariadna Dress by Diana Voevuțki
 20. Miriams Bride

Vino să simți vibrația fashion-ului la cel mai important eveniment de modă de la noi! Sunt doar câțiva pași magici, pe care să-i urmezi:

Invită-ți prietena, mama sau fiica la eveniment!

Cumpără biletele de pe iticket.md 

Alege-ți o ținută #dininimă și asorteaz-o cu mood-ul tău! Vino să admirăm împreună colecțiile designerilor autohtoni!

MFD este organizat sub egida APIUS (Asociația Patronală din Industria Ușoară) și este susținut de partenerii strategicii USAID, Guvernului Suediei. ZIPhouse este partenerul MFD în promovarea unor nume noi în industria fashion din Moldova, dar și în cadrul unor evenimente cu caracter educațional. Partenerul premium pentru logistică și fundraising al MFD este Berlizzo Events.

Distribuie articolul: