Model Playboy și cunoscut DJ rus, Janna Rasskazova a urmat un banal curs de detoxifiere, dar dorința de a reveni în formă a costat-o viața. 

Potrivit prietenilor tinerei, modelul își petrecuse ultimele câteva zile la tot felul de petreceri. La un moment dat, a sunat un medic de la o clinică privată și i-a cerut ajutorul pentru o cură de detoxifiere.

dinsta

Din cauza tratamentului, că tânăra a început să se simtă ciudat. De aici până la complicații grave a mai fost doar un pas. Janna a început să se sufoce, iar într-un final a leșinat, chiar sub ochii prietenilor ei, relatează spynews.ro.

Medici sosiți la fața locului nu au mai putut face nimic. Tânăra s-a stins pe 11 august, chiar în apartamentul ei din Moscova.

dinsta

În urma investigațiilor făcute de medici, s-a descoperit că tânăra lua și alte pastile, iar că acestea nu au fost compatibile cu tratamentul propus de medicul clinicii private. Acesta a spus că nu știa că modelul mai lua și alte medicamente.

dinsta

Janna Rasskazova a devenit cunoscută în 2013, atunci când și-a făcut apariția în revista Playboy. Pe lângă modeling, tânăra a fost pasionată de muzică, reușind să se impună și în calitate de DJ.

Avea doar 29 de ani.

SURSA

Distribuie articolul: