O mare parte din miturile false care circulă în ceea ce privește sexul se învârt în jurul gândurilor bărbaților legate de sex. Iată adevărul din spatele a celor mai comune clișee.

Dacă îi place să fie stimulat anal, e homosexual.

Aici treaba este simplă. Omul poate simțit plăcere când îl stimulezi anal fără să fie atras de bărbați și de sexul cu aceștia. Dacă nu întoarce capul  pe stradă după vreun Adonis contemporan, nu ai de ce să îți faci griji!

Bărbații ar face sex oricând, oricum, cu oricine.

La fel că și unele femei. Dar nu este cazul să generalizăm! Este posibil că unii bărbați să aibă un apetit sexual mai ridicat, însă la fel de bine sunt momente când, ca și noi, bărbații nu au chef sau sunt mult prea obosiți pentru sex. Este un lucru firesc și nu se află nimic anormal în spatele acestei situații.

Dacă nu are erecție, nu e îndrăgostit de ține sau/ și nu îl atragi.

Motivul pentru care un bărbat nu e capabil să aibă o erecție pot fi nenumărate: stresul, oboseală, medicamentele pe care le ia, emoțiile, etc. Trebuie să te comporți așa cum ar face orice femeie inteligență: să nu o iei personal.

Dacă își dorește, un bărbat poate controla durata actului sexual.

Nu există așa ceva. Bărbații nu pot ejaculă sau amână orgasmul oricât de mult vor ei. Există cazuri în care partenerul, de dragul de a nu ejaculă precoce, încetinește mișcările sau chiar face o pauză, însă asta e toată magia.

Bărbații pot trăi bine-mersi doar cu sex, fără dragoste.

Imaginează-ți doar că acest lucru ar fi complet adevărat: niciun bărbat nu ar mai avea relații. De altfel, sunt studii care arată concret că peste 60% din femei consideră că poți face sex fără sentimente cu un partener, spre deosebire de numărul mai mic de bărbați care consideră acest lucru, în proporție de 40%.

Sursa

Distribuie articolul: