Deși bărbații au o reputație proastă atunci când vine vorba de observarea anumitor detalii, se pare că este vorba doar de priorități diferite. Bărbații sunt de pe Marte, iar femeile… de pe Venus. Din acest motiv, avem lucruri diferite care ne suscită interesul și de care ținem cont.

Așadar, bărbații nu sunt complet insensibili, ci doar observă lucruri de care nouă nu ne prea pasă. De exemplu, se pare că bărbații sunt foarte atenți la modul în care interacționăm cu cei din jur, la simțul umorului pe care îl avem și la ce filme preferăm să ne uităm. Ești curioasă care sunt celelalte lucruri la care sunt atenți bărbații?

Eforturi

În ciuda credinței universale, bărbații observă atunci când faci un efort să te înțelegi cu prietenii lui sau când te străduiești să îi faci mama să te placă. Bărbații sunt foarte atenți atunci când vine vorba de relațiile pe care le ai cu persoanele dragi lui și observă imediat când nu îți convine ceva sau când ești falsă.

De câte ori porți aceleași haine

Deși majoritatea bărbaților nu au nicio problemă în a purta aceiași pantaloni scurți o săptămână, fii sigură că va observa că nu ți-ai mai schimbat pijamalele de trei nopți. Bărbații doresc să aibă mereu alături o femeie aranjată, chiar dacă ei nu sunt la fel de grijulii cu ei înșiși la capitolul igienă.

Obiceiuri

Eviți crăpăturile de pe trotuar? Sau poate obișnuiești să verifici fiecare etichetă înainte să cumperi ceva. Deși ți se pare că nimeni nu observă ceea ce faci, fii sigură că persoana dragă știe deja care sunt toate micile tale „secrete” și despre care tu crezi că nu sunt deloc evidente.

Cât de bine cânți în duș

Deși ai crede că nu este atent când începi să cânți „I will always love you”, niciun bărbat nu rămâne indiferent în fața „talentului”. Bărbații observă imediat dacă ai ureche muzicală sau dacă doar îți place să îi chinui pe cei din jur.

Cum interacționezi cu cei din jur

De câte ori țipi la sora ta atunci când conduce haotic? Sau poate ai vocea subțire atunci când întâlnești animale pe stradă? Aceste reacții sunt imediat observate de bărbați, deoarece sunt foarte interesați de modul cu care interacționezi cu cei din jur, fie că sunt oameni sau animale.

Cum scrii

Îndeosebi la începutul unei relații, bărbații analizează fiecare emoticon pe care îl folosești, pentru a-și da seama dacă ești interesată sau nu de el. Deși ți se va părea că răspunde destul de sec sau că te va ignora cu orele, acest lucru nu înseamnă că nu este complet atent la ceea ce spui sau că nu îl interesezi.

Ce te înveselește

Majoritatea bărbaților știu cum să își facă iubitele să îi ierte atunci când greșesc. Fie că este vorba de un masaj, de un buchet de flori sau de ciocolata preferată, bărbații apelează mereu la aceste lucruri pentru a te face să îi ierți. Deși ai fi crezut că nu este deloc atent la ce anume te face fericită, iată că aceste informații sunt păstrate bine în memorie.

Simțul umorului

Simțul umorului este important în orice relație de cuplu. Cum altfel poți depăși momentele tensionate? Dacă reușește să îți fure un zâmbet cu o glumă bună, fii sigură că va reține faptul că ai simțul umorului și că îți va păstra un loc important în viața lui.

Sforăi

Nimeni nu recunoaște că sforăie, nici măcar atunci când i se aduce dovezi! Fii sigură că orice bărbat va observa că sforăi, dacă nu va putea dormi din cauza ta și dacă îl vei ține treaz până dimineața.

Ce filme îți plac

Îți plac filmele SF? Sau poate ești înnebunită după filmele romantice. Fie că îți plac filmele fantastice, horror, de acțiune sau romance, partenerul tău cu siguranță știe ce film să aleagă pentru noaptea voastră specială.

sursa

Distribuie articolul: