Despre dansatorul, coregraful, dar și juratul Mihai Petre se cunoaște de foarte mult timp. Puțini știu, însă că acesta mai are o soră la fel de talentată, care nu a ezitat să îi calce pe urme. Se numește Alina Petre și e campioană la dans sportiv.


Pe Alina am cunoscut-o chiar de pe contul de Instagram al dansatorului. Ieri, acesta a postat o imagine în care apare alături de sora sa, cei doi aflându-se la o cină de familie. Asemănările de chip sunt vizibile cu ochiul liber. Aflați, însă că ce pe cei doi îi unesc mult mai multe lucruri.

Deși îi desparte o diferență de vârstă de nouă ani, Alina și Mihai Petre au o relație extrem de frumoasă. Dansează de mici, iar medaliile și premiile câștigate în cadrul diverselor concursuri și campionate la care au participat au fost mereu prezente în casa lor. 

Vezi și: Mihai Petre, juratul „Uite cine dansează!” este înnebunit după fiica lui. Cum își petrec cei doi timpul liber (FOTO)

Dansatoarea i-a fost alături și în cadrul show-ului difuzat în această primăvară „Uite cine dansează!”. Totuși, motivul pentru care aceasta s-a aflat la emisiune a fost unul de însemnătate dublă. Și asta pentru că Alina Petre se află într-o relație cu partenerul de dans al Antoniei, Paulo Campigotto. Împreună dansează de o lungă perioadă de timp și au reușit să reprezinte România cu succes la diverse competiții.

Faptul că dansul se transmite din generație în generație în familia Petre este un lucru evident. Și fiica coregrafului român, Catinca face școală de dans. Recent a participat și la primul spectacol în calitate de mică balerină.

Tata de fata 🙂 #primulspectacol #balerina

Публикация от Mihai Petre (@mihaipetreofficial)

Foto: Instagram.com