Membrul trupei Brio Sonores, Mihai Gandraman este un familist convins, deși petrece foarte mult timp pe scenă. Tânărul artist educă două fetițe minunate alături de soția lui, Diana, despre care ne-a povestit în studioul Ea.md.

Mihai și Diana Gandraman formează împreună o familie cu valori și tradiții, care de majoritatea din aceeași generație sunt uitate.

E greu să combin viața de familie cu scena însă e foarte plăcut.

Apreciez la o femeie feminitatea, respectul ei față de bărbat, valorile ei de mamă și multe altele.

Eu de fapt sunt înconjurat de femei de mic copil. Suntem cinci copii la părinți, am patru surori, astfel că eu pot ști ce-și doresc femeile. Cred că în primul rând respect. 

Bărbații, la rândul lor, au nevoie de o femeie deșteaptă și inteligentă.

Femeile de fapt ce gândesc, aceea spun.

Noi în familie nu avem reguli bine stabilite. Eu lipsesc mult de acasă, iar fetițele îmi duc dorul. Pentru că am crescut fără tată, știu cum e să-i duci lipsa, însă eu încerc să vin mai devreme acasă, să acord maximă atenție fetițelor.

Diana este o femeie foarte deșteaptă, care a luat cele mai bune valori de la mama sa. Ea știe să mă aștepte acasă, să mă întâlnească frumos.

Încercăm să ținem tradițiile de familie. De Crăciun mergem să colindăm. Ținem postul și mergem cu fetițele în fiecare Duminică la biserică.

Nu aș putea să accept ca o femeie să nu aibă grijă de ea. Mă refer nu doar la aspectul fizic, ci și la viața spirituală. Nu aș accepta infidelitatea, fără doar și poate.

Dacă nu ești mamă, nu ai menire pe Pământ. Asta am învățat de la mama mea.

Vreau să le urez la mulți ani femeilor. Să aibă grij de ele, de familie de soț. Să dea un exemplu demn generației care vine. Haideți împreună să facem o societate frumoasă. 

Distribuie articolul: