Marina Damian este întâi de toate o mamă și o familistă convinsă, dedicându-se foarte mult familiei și copiilor săi: o fetiță talentată și un băiețel curajos. Activează ca pedagog în cadrul Direcției Municipale pentru Protecția Drepturilor Copilului din Primăria Chișinău și este în continuă căutare de sine, dezvoltare personală și multe proiecte interesante. Câte un pic din planuri ne-a dezvăluit ți nouă în cadrul proiectului #CEvreaEA la 9 ani de EA.md.

„„Ce aștept de la viața mea peste un an? Nu aștept nimic! Am să trăiesc acest an cu intensitate, cu multă dragoste și pasiune, pentru oamenii mei dragi, pentru copilașii mei, pentru familia mea și prietenii mei. Dar vreau ca peste un an viața mea să fie la fel de frumoasă, la fel de blândă și bună cu mine, la fel de generoasă și foarte bogată în amintiri, în clipe minunate trăite alături de cei dragi mie. Trăți-vă viața frumos… nu doar un an. nu doi, trăți frumos mereu”, spune Marina Damian în video.

Mai multe detalii despre proiect.

Ne-am aventurat, în cinstea aniversării a celor 9 ani de activitate, în inițierea unui proiect cu femei și despre femei. Astfel, timp de 90 de zile, 90 de femei cu vârste diferite, vor răspunde la una dintre cele mai misterioase întrebări – „CE vrea EA?”.

Vezi și: Nata Albot dezvăluie cele 3 dorințe ale sale pentru următorul an. #CEvreaEA oare la 40 de ani? (Video)