Prinţul Harry, acum Ducele de Sussex căsătorit și proaspăt tătic nu ne mai aduce aminte deloc de libertinul din trecut. Da, Harry a fost multă vreme rebelul familiei regale britanice. În adolescenţă, obişnuia să bea şi să fumeze marijuana foarte des, aşa că tatăl său, Prinţul Charles, l-a trimis la un centru de reabilitare. Au urmat scandalurile din cluburi şi violenţele faţă de fotografi, pozele nud din Las Vegas şi comentariile batjocoritoare la adresa militarilor.

Toatea acestea sunt acum în trecut, Ducele de Sussex devenind  un militar respectat al armatei britanice, un nepot devotat, un tată grijuliu și bărbat care face tot posibilul să o protejeze pe femeia pe care o iubeşte.

Drumul până aici a fost unul deloc ușor, dar chiar dacă a băgat casa regală de multe ori într-o lumină proastă, presa susține că Harry totuși rămâne a fi nepotul preferat al Reginei.

Să ne amintim de câteva dintre ispravele rebelului roșcat.

Consum excesit de alcool încă de la 17 ani.

Și-a făcut manichiură … roz.

A sărutat un soldat 

Libertin  cu diferite domnișoare chiar dacă era într-o relație.

Bineînțeles cea mai memorabilă ispravă a prințului a fost atunci când la o petrecere a fost fotografiat gol pușcă alergând după … femeie…

La 34 de ani Prințul Harry pare să fie alt om: căsătorit, tătic și chiar unul dintre cei mai îndrăgiți membri ai familiei regale.

 

Distribuie articolul: