Astăzi este o zi specială pentru prezentatoarea Lilu. Tatăl ei își sărbătorește ziua de naștere, iar Lilu a ținut să îl felicite într-un mod extrem de emoționant. Se spune că cel mai frumos cadou este atenția și iubire cu siguranță Lilu îi este astăzi alături celui care i-a dăruit viața. 

Prezentatoarea și-a deschis sufletul în fața urmăritorilor săi și-a a povestit despre „primul bărbat” din viața sa.

„Azi e ziua lui – primului bărbat din viața mea, TATA. Unul dintre cei mai muncitori oameni pe care am reușit să îi cunosc în viața mea. Unul dintre cei mai blânzi, întotdeauna lăsă de la el, pentru că știe că de fapt cel care cedează câștiga mereu. Tata a fost o singură dată în viață plecat „la zarabotka” 3 luni în Moscova, atunci când a venit acasă și a îmbrățișat-o pe mama – a zis că nu mai pleacă niciodată de lângă familie, mult, puțin, cât va câștiga totul nouă ne va da. Un om care mai mult tace și face. Cel mai mult i se dezleagă limba după ce stăm îndelung la mese, și atunci începe a plânge amintindu-și cât de mică eram când a stat cu mine în spital, doar un anișor având cât mama era la lucru. Nu îi vine a crede cât de repede au trecut anii. Încă unul a trecut. Ochii lui albaștri sunt încă atât de tineri. La mulți ani, TATĂ.”

Redacția EA.md îi urează „La mulți ani!”.

Citește și: Lilu te inspiră să muncești pentru a ajunge unde îți dorești: „Din orice sat micuț, din orice familie – te poți ridica”

Distribuie articolul: