A fost învinuită în repetate rânduri de faptul că și-a făcut injecții cu botox în buze și că nu ar fi moștenit nicidecum de la natură forma buzelor pe care o afișează în prezent. Ei bine, a decis să detroneze toate zvonurile și să arate, într-un clip realizat pentru Mail Online, despre cum se face că la evenimentele mondene, apare cu niște buze atât de voluptoase.

În clipul pe care și l-a asumat vedeta de 35 de ani, apare și celebrul makeup artist Mario Dedivanovic – preferatul vedetelor de la Hollywood și autorul volumului pe care Kim îl afișează la buze. De fapt, Kim a moștenit de la natură un contur frumos al buzelor, însă volumul acestora se obține doar cu ajutorul machiajului și a iluzei create cu diferite nuanțe de culoare. Tehnica machiajului s-a dovedit a fi destul de simplă, de aceea ar putea servi în calitate de sursă de inspirație pentru fanii vedetei.

Kim și Mario au organizat un master-class de înfrumusețare facială și vara trecută, evenimentul adunând câteva mii de spectatori care au trebuit să achite cam 300 de dolari pentru un bilet de intrare. Atunci, vedeta de televiziune și-a dezvăluit mai multe secrete de frumusețe, fapt pentru care a devenit și mai adorată în rândul americanilor.

Se pare că ritualul zilnic de înfrumusețare a lui Kim este alcătuit din mai bine de 50 de etape, iar costul tuturor produselor cosmetice utilizate pentru un astfel de ritual ajunge la peste 1600 de dolari.

Foto: kimkardashianwest.com

Distribuie articolul: