Presa internațională anunță că Ducesa de Cambridge ar fi însărcinată pentru a patra oară. Marele secret ar fi fost divulgat de însăși Prințesa Charlotte. 

Mai multe publicații internaționale anunță că familia regală se va îmbogăți cu încă un membru. Uh! Să fie oare adevărat?

Fanii familiei regale au analizat cu mare atenție ultimele apariții ale lui Kate, mai exact burtica ei, care li s-a părut un pic mai proeminentă decât de obicei.

Zvonurile sunt alimentate și de faptul că, micuța Charlotte le-a dezvăluit prietenelor de la școală că mama ei, Ducesa de Cambridge ar fi însărcinată și că îi va dărui o surioară.

„Mami va avea încă o fetiță”, le-a spus aceasta. Potrivit thenews.com.pk o sursă apropiată familiei regale britanice a dezvăluit: „Unul dintre învățători a auzit-o pe Charlotte spunând asta și nu i-a venit să creadă. Charlotte vorbea foarte tare și părea convinsă că mama ei era însărcinată.”

Nici membrii familiei regale și nici purtătorii de cuvânt nu au confirmat sau infirmat zvonurile, iar dacă sunt adevărate cu siguranță o vor face în curând.

Foto: express.co.uk, instagram.com