Nu degeaba apelează ei la organizatori de nunți, cărora le pun la dispoziție o mică avere pentru această petrecere! Nunților starurilor de la Hollywood sunt pregătite în detaliu de specialiști, iar rezultatul este unul fabulos. Nu ne credeți? Haideți să vedem o galerie foto a celor mai spectaculoase torturi de nuntă ale celebrităților!

Sofia Vergara și Joe Manganiello

Nu știm cine le-a organizat lor nunta, dar credem că Sofia a avut un cuvânt important de spus în privința tortului, că doar e o mare ”devoratoare de dulciuri”, după cum a declarat chiar ea cu alte ocazii. Revenind la tort, într-adevăr, acesta a fost spectaculos! Vorbim de o ”piesă de rezistență” cu cinci etaje, decorat cu un superb aranjament floral.

Nikki Reed și Ian Somerhalder

 Ei au avut o nuntă de aprilie de vis! După o ceremonie boemă, cei doi miri și invitații lor s-au delectat cu un delicios tort ”red velvet”, cu trei etaje, acoperit de o cremă de unt și decorat cu flori în culori pale. Iar pe el tronau, îndrăgostiți, doi porumbei suflați cu aur. Un vis!

Kim Kardashian și Kris Humphries

Dacă la nunta cu Kanye West a ales un tort cu fructe, de șapte etaje, al cărui cost se ridica la 6,685 de dolari, la nunta anterioară, cea cu basketbalistul Kris Humphries, Kim a avut un tort ”clasic”, alb-negru, care cântărea nu mai puțin de 270 de kilograme. Vă închipuiți, așadar, că tortul cu fulgi de ciocolată și decorat cu cremă de unt a costat pe măsură! 20,000 de dolari să fim mai preciși!

Catherine Zeta-Jones și Michael Douglas

Uniunea celor doi titani a fost marcată cu o petrecere în stil hollywoodian! Invitați VIP, muzică de calitate, un meniu pe măsură și un tort uriaș de 7,000 de dolari, de vanilie. Fun fact: a fost nevoie să se îndepărteze ultimele două etaje pentru a încăpea pe uși! Înălțimea totală a tortului: 1,82.

Donald și Melania Trump

”Nimic nu e suficient de bun pentru Donald”, ar putea fi auzit spunând chiar el. Totuși, tortul de la nunta cu Melania pare să fi fost ales pe măsura grandorii lui. Tortul a măsurat șapte etaje (1,5 m), a cântărit 90 de kilograme și a fost acoperit de peste 3000 de trandafiri albi, ”confecționați” din cremă de unt Grand Marnier. Tortul a fost făcut de patiserul – chef Cedric Barbaret, care a ”lucrat” timp de două luni la acest produs.

Prințul William și Kate Middleton

Tortul lor a fost un tort pe măsura statului lor! A măsurat opt etaje și a fost vorba de unul cu fructe, acoperit de ciocolată albă. Costul total: 80, 000 de dolari! A fost creat de Fiona Cairns și decorat cu 17 tipuri diferite de flori, printre care trandafir englezesc, ciulin scoțian, narcise din Țara Galilor, iriși și trifoi, simbolul Irlandei. Pe cel de-al șaselea etaj stăteau ”scrijelite” inițialele mirilor înconjurate de crini.

Blake Lively și Ryan Reynolds

La nunta lor, invitații s-au îndulcit cu un tort de vanilie cu cremă de caise și ciocolată cu lapte. Dispus pe patru etaje voluminoase, tortul lui Blake și-al lui Ryan a fost o adevărată splendoare!

George și Amal Clooney

Nu ne așteptam la mai puțin din partea unui cuplu atât de elegant precum cel format din Amal și George Clooney. Cei doi au ales pentru cel mai frumos eveniment din viața lor un tort de ciocolată, într-o formă pătrățoasă, extrem de elegant!

Și, desigur Tortul de nuntă al Ducilor de Sussex

Meghan Markle și-a impus punctul de vedere și când a fost vorba despre tortul de nuntă. Ea a decis să rupă tradiția de la Buckingham și să renunțe la tortul cu ciocolată și fructe în favoarea unuia mai… sofisticat. Tortul de nuntă ales de Ducii de Sussex a fost creat de Claire Ptak, patiserul care s-a ocupat de toate dulciurile servite la nunta regală. Tortul a fost decorat cu flori naturale, respectiv bujori albi, flori prezente și-n aranjamentele florale, dar și-n buchetul miresei.

Sursa: Ok.magazine.ro

 

Distribuie articolul: