Cred că ați observat deja că prezentatoarea Nicoleta Adam are o pasiune pentru modă. Indiferent de emisiunea pe care a prezentat-o sau reportajul pe care l-a filmat, Nicoleta a atras mereu atenția printr-un stil vestimentar deosebit. La orizont, un nou proiect!

Iată că visele devin realitatea și omul își găsește mereu locul potrivit. Nicoleta Adam este fericită să ne povestească despre noul proiect din care face parte. Jurnalista va prezenta o emisiunea despre frumusețe și stil – „M-Adam” la Jurnal TV.

Nicoleta, felicitări! Această emisiune ți se potrivește de minune mai ales că tu mereu ai fost atrasă de modă și frumusețe. Spune-mi care este rolul acestui proiect?

„Probabil a fost o idee la care încă visam din facultate. Așa și s-a întâmplat de fapt. Am muncit mult și am țintit acolo unde știu eu că o să mă simt ca peștele în apă. De aici a pornit și ideea să îmi aleg o echipă de profesioniști și împreună să facem ceva frumos.

Avem multe femei și bărbați cu atitudine la noi, dar puțini au curajul de a schimba ceva. Pentru asta este emisiunea „M-Adam”, venim noi să aducem o doză de inspirație la capitolul schimbări de look. Plus la toate vom avea și vedete care ne vor lăsă să le revizuim garderoba (mai multe nu spun)”, ne-a dezvăluit jurnalista.

„M-Adam”- foarte original! Cum va venit ideea?

„Deși inițial erau alte alternative, întotdeauna voiam să joc cu numele meu de familie. Așa și s-a întâmplat doar că ideea nu mi-a venit mie, dar unui bun coleg care a spus că: „M-Adam spune tot””, mai declară Nicoleta.

Povestește-ne despre echipa ta! 

„Suntem o echipă tânără, frumoasă și diferită, dar asta e și bine, avem viziuni diferite, dar atât de comune când le discutăm și asta înseamnă că o să facem lucruri frumoase.

Suntem patru în echipă, eu și trei specialiști fantastici:

Ana Sîrbu fiind responsabilă de capitolul make-up și nu doar, Victor Tvorciskii este hair stilistul cu care am ales să lucrez, iar la capitol stil vestimentar nu puteam să nu îl i-au în echipă pe Nathaniel Kowalsky”, povestește Nicoleta Adam.

Cum trebuie să fie și ce trebuie să facă o persoană care își dorește să participe în proiect?

„În curând lansăm și o pagină de facebook unde o să postăm toate etapele transformărilor, poze cu noi și eroinele noastre și multe alte chestii care o să îi inspire pe cei din mediul online. Eu deja am o listă de femei, care își așteaptă schimbarea.”

Dacă vrei să și tu să ai parte de o schimbare de look, află că este foarte simplu: „Așteptăm o poză și o scurtă descriere a personajului de ce are nevoie de o schimbare, la adresa de email nicoleta.adam25@gmail.com, iar după o să fie selectați și telefonați. Apropo, noi am zis că pot să participe și bărbați nu doar femei”, ne-a spus Nicoleta Adam.

Citește și: Prezentatoarea TVR Moldova, Nicoleta Adam, are o garderobă impresionantă. Cea mai ieftină rochie a costat-o doar 1 leu

Sursa foto: Instagram.com 

Distribuie articolul: