Kylie alături de sora ei, Khloé au decis să se machieze într-o stare mai puțin…conștientă! Acestea au decis să-și ridice disp

oziția cu niște băuturică, iar apoi să filmeze un tutorial de make-up. Vezi rezultatul mai jos.

Kylie Jenner a împlinit, ieri, 22 de ani şi, cu această ocazie specială, a invitat-o pe sora ei preferată – cum i-a şoptit lui Khloé că ar fi – să-şi facă împreună un machiaj peste măsură de special. Surorile Kardashian s-au îmbătat şi, bete fiind, au probat produsele din colecţia aniversară Kylie Cosmetics.

Cea mai mică dintre surorile Kardashian a păstrat două sticle de tequila Don Julio 1942 de la ziua ei de naştere de anul trecut, când a făcut majoratul, şi le-a pus la bătaie acum, când şi-a promovat noua colecţie de cosmetice cât mai inedit cu putinţă. Cele două vedete de reality show au combinat tequila cu câte un Red Bull şi au început şedinţa de machiaj binedispuse, în văzul fanilor lor.

Distrându-se tot mai mult, Kylie şi Khloé le-au sunat pe prietena lor, Malika Haqq, dar şi pe mama şi managerul lor, Kris Jenner, pentru a le invita la şedinţa lor specială de make-up. Niciuna dintre ele n-a răspuns afirmativ invitaţiei lor, dar asta nu le-a stricat cheful celor două surori să se simtă minunat în continuare.

Fetele reuşesc să încheie machiajul, după ce au aplicat cu generozitate fond de ten, fard de pleoape, baton corector, bronzer, pudră şi ruj, însă rezultatul n-aş zice că e cel pe care-l vedem zilnic pe chipul lor. Culorile par cam stridente decât de obicei şi stratul de make-up destul de gros şi de vizibil. În rest, distracţia a fost mare!

Sursa: Okmagazine.ro

Distribuie articolul: