Viola Julea, soția lui Alex Calancea, a participat aseară la „Vocea României”. Aceasta a interpretat piesa „Ex’s & Oh’s”, dar nici măcar fosta ei elevă – Irina Rimes, nu și-a întors scaunul.

Ieri, Viola Julea a apărut pe scena de la „Vocea României”, în speranța de a cuceri juriul cu vocea ei unică, însă rezultatul a fost unul cu totul neașteptat: aceasta nu a întors nici un scaun.

După ce Viola și-a încheiat prestația, jurații și-au întors scaunele să vadă cine e participanta. Aici, mare i-a fost uimirea Irinei Rimes când și-a revăzut una dintre profesoarele ei de la Conservator. Interpreta s-a simțit rușinată că nu a apăsat butonul pentru a se întoarce la Viola.

„Este Viola Julea, una dintre profesoarele mele de la Conservator”, a zis Irina când a văzut-o pe Viola.

„Ea e cea care mi-a dat note la examene, ne-am întâlnit pe holurile facultății, pe care o respectam și în continuare o respect  foarte mult și mă simt foarte, foarte ciudat în momentul ăsta pentru că aș fi vrut să mă întorc, dar parcă m-a ținut ceva. Mă gândeam: da, o să-mi fie greu să lucrez cu vocea asta pentru că e o voce deja formată (mi se părea așa mie din ce auzeam) și acum, sincer, sunt pierdută și nu știu ce să mai zic”, a spus Irina înainte să urce pe scenă alături de Viola ca să-și îmbrățișeze fosta profesoară.