Este tânăr, frumos și cu o carieră în ascensiune. L-am provocat pe Max Zavidia la un interviu despre femei. Acesta recunoște că acum toată atenția sa este îndreptată spre carieră, dar că va veni și ziua când se va așeza la casa lui. Interpretul ne-a spus care este femeia ce merită lumea la picioare, dar și ce nu ar ierta niciodată partenerei sale. 

 Femeia carieristă sau familistă?
„Femeia carieristă deoarece și femeia ca și bărbatul trebuie să fie ocupată cu ceva.”

Ce trebuie să aibă o femeie pentru a avea lumea la picioare?
„Femeia trebuie să cocheteze, să fie feminină, să se îmbrace bine pentru a atrage atenția bărbatului. Trebuie să fie erudită, să fie deșteaptă și să aibă răspunsuri la toate întrebările. Consider că o femeie pentru a avea lumea la picioare trebuie să aibă succes și în carieră. Când îți dai seama că în fața ta stă o femeie cu un bagaj de cunoștințe, care are cu ce se mândri și nu este un loc gol, atunci e clar că EA merită lumea la picioare.”


Dacă ar trebui să alegi între carieră și familie, care ar fi opțiunea ta?
„Astăzi, eu aleg cariera deoarece de 6 ani deja trăiesc doar pentru ea și sper să obțin ceea ce îmi doresc în domeniul muzicii și abia apoi o să-mi îndrept atenția spre o familie.”

Continuă gândul. Dacă un bărbat înșeala….înseamnă că femeia era prea bună la inimă, dacă o femeie este mai dură atunci el nu ar face asta.

 Ce nu i-ai ierta niciodată partenerei tale?
„Umilința și trădarea.”


 Care a fost momentul când ai fost cel mai fericit?
„Când am avut cei mai mulți bani.„

Angelina Jolie sau Jennifer Aniston?
„Jennifer Aniston.”

 Care este cel mai mare defect al tău?
„Aici nu știu ce să îți răspund…”


Care este cea mai mare calitate a ta?
„Sunt foarte comunicabil.”

Continua gândul. Femeia este ca o.…pană în vânt, dacă nu reușești să o prinzi, atunci o pierzi.

Ce observi prima oară la o femeie?
„Atitudinea ei față de mine adică reciprocitatea, pentru mine asta e cel mai important. Dacă eu sunt interesat de o femeie, atunci îmi doresc ca și ea să fie interesată de mine. Dacă vorbim preț de 5 sau 10 minute și mie îmi place și mă simt liber să vorbesc cu ea, atunci cu siguranță va ieși ceva bun…”

Citește și: El despre EA! Marcel Roșca, într-un interviu sincer „Dacă ea e gata să meargă de mână cu mine, pot merge pentru ea oriunde”

Distribuie articolul: