Despre faptul că s-a apucat să învețe limba română, Jasmin anunța încă în toamna anului 2015, atunci când împărtășea dovezi foto ale primelor lecții și își ruga fanii să-i țină pumnii. Cca doi ani mai târziu, soția primarului de Orhei se laudă deja cu o dicție destul de bună. Ieri seară, vedeta a cântat în limba română pe scena unui festival desfășurat la Baku.

În perioada 27-30 iulie, Capitala și cel mai mare oraș din Azerbaidjan găzduiește Zhara-2017 International Music Festival – eveniment anual, la care participă zeci de vedete din spațiul CSI. În acest an, gazdele spectacolului sunt Yana Churikova și Andrei Malakhov.

După o escapadă la Jurmala și alta la Chișinău, Jasmin s-a grăbit și ea spre Baku, unde s-a afișat mai întâi pe covorul roșu, după care a ieșit pe scenă cu o piesă în limba română. Seara de ieri a fost dedicată Sofiei Rotaru, de aceea piesa interpretată de Sara Shor face parte din repertoriul acesteia.

Исполнила "Романтикэ" на творческом вечере Софии Ротару! Хочу сказать спасибо авторам Анатолию Кирияку и Григорию Виеру за эту замечательную песню! Спасибо Софье Михайловне, за то, что подарила этой песне долгую жизнь!!! Хотите услышать??? 😉🌹❤️🎉 #jasminsinger #jasminshor #ПевицаЖасмин #СофияРотару #творческийвечер #Романтикэ #песни #любимыевсеми

A post shared by Жасмин / Jasmin (@jasmin) on

„Am interpretat piesa Romantică la seara de creație a Sofiei Rotaru. Le mulțumesc autorilor: Anatolie Chiriac și Grigore Vieru, pentru piesa aceasta minunată. Îi mulțumesc Sofiei Rotaru pentru faptul că i-a dăruit o viață lungă. E o piesă frumoasă, de suflet, sensibilă, într-o limbă minunată și melodioasă. O împărtășesc cu voi, ca să vă încălzească și să vă amintească doar de bine” – a comunicat interpreta, pe pagina sa de Instagram.

Foto: Instagram.com

 

Distribuie articolul: