Florile artificiale creează un efect estetic deosebit și completează într-un mod inedit atmosfera de sărbătoare. Nina Polschi îmbină perfect pasiunea de a crea cu rolul de mămică.

Este plină de idei și entuziasm și creează flori printr-o metodă mai puțin obișnuită, astfel încât acestea cresc la propriu în mâinile ei.

Pasiunea Ninei a venit odată cu nașterea fetiței

După venirea pe lume al celui de-al doilea copil, Nina Polschi s-a apucat de confecționat flori artificiale din hârtie creponată, materialul ce le oferă un aspect natural și proaspăt, obținând creații menite să lumineze acele momente speciale. Totul a pornit din dorința de a amenaja decorul pentru sărbătoarea fetiței sale, iar inspirându-se din tutoriale, creatoarea a înțeles că asta e ceea ce îi aduce satisfacție.

Treptat a început să realizeze compoziții din flori mici și buchete, lucrări care ascund în spatele lor dorința de a transmite emoție. Iar în funcție de complexitate, realizarea unei compoziții îi poate lua și până la câteva zile.

„Pentru mine procesul de lucru este foarte important, fiindcă lucrarea trebuie să fie armonioasă, lucrată cu acuratețe ca să aibă un aspect frumos și îngrijit. Este o muncă enormă, deoarece cu detaliile mici se lucrează greu, iar fiecare petală, frunzuliță este tăiată individual’’, ne-a povestit creatoarea.

Primăvara aceasta a provocat-o să încerce ceva nou

Acum o lună s-a aventurat să confecționeze ceva nou și anume tablouri înfrumusețate cu flori și diferite accesorii, în funcție de preferințele fiecăruia. Lucrările pot fi realizate în totalitate din flori și însoțite de un mesaj personalizat pentru diferite ocazii.

„Ceea ce îmi doresc este ca oamenilor să le placă și să aprecieze munca pe care o depun în crearea acestor minunății, iar pe viitor aș vrea ca pasiunea mea să crească în ceva mai mult decât doar un hobby”, a adăugat Nina.

Recent, tânăra a început să-și promoveze lucrările pe rețelele de socializare și dorește să-și transforme hobby-ul în ceva mai mult. Creațiile florale sunt realizate cu multă dragoste și grijă!

Autor: Rodica Popa, stagiară

Sursa foto: Facebook.com

Vezi și: Primăvara inspiră culoare. O meșteriță handmade creează cu entuziasm bijuterii inedite

Distribuie articolul: