Să fii de sânge albastru nu înseamnă întotdeauna avantaje. Lipsa la intimidate era una dintre fricile Prinţului William în timp ce era student la Universitatea St. Andrews. De aceea, a ales să folosească o poreclă în schimbul numelui său real.

În timp ce „la catalog” era cunoscut drept „William Wales”, luând titlul tatălui său nobiliar drept nume de familie, William folosea o poreclă în cercurile sale de prieteni pentru a evita ca persoane nepotrivite să afle informaţii despre el.

Viitorul rege al Angliei era cunoscut de către apropiaţi şi prieteni de la St. Andrews drept „Steve”. Un nume banal, care i-a redat Prinţului William şansa de a sta departe de radar, bucurându-se astfel de activităţi specifice tinerilor şi de o idilă cu… Kate.

Prinţul William a absolvit cursurile Universităţii St. Andrews în iunie 2005, iar familia regală s-a prezentat în întregime la ceremonia de absolvire. Ţinând un discurs, Prinţul William se arăta emoţionat de prezenţa bunicii sale, Regina Marii Britanii, la absolvire: „Astăzi e o zi specială pentru mine şi sunt bucuros că pot împărtăşi cu familia mea aceste momente, în special cu bunica mea, care a făcut un efort să fie prezentă. M-am bucurat de timpul petrecut la St. Andrews şi sunt trist că această etapă se încheie”.

Foto: Google.com

Vezi și: Această blondă putea fi Ducesa de Cambridge. Prințul William a vrut s-o ia de soție, iar Kate e geloasă pe ea!