Probabil este unul dintre primii ani când Igor Strib este acasă de Revelion, cu familia sa. Se întâmplă după mulți ani când artistul fie era la concerte în piață, fie la petreceri private, dar cânta în noaptea dintre ani. Nu se lasă de proiectul său solo și lansează piesă după piesă, clip după clip.

„O piesa ce face parte din primul album Igor Strib „Cu tine” vreau sa aduc mulțumiri la acest sfârșit de an oamenilor cu care am lucrat pe tot parcursul acestui an: Max Kissaru, Vladislav Albu, Octavian Kobzon, Guz și toată echipa Republic Music Group. Din numele întregii echipe vă urăm sărbători fericite și un Crăciun luminos!”, a declarat Igor Strib la final de an.

Pe final de an, artistul ne-a răspuns la câteva întrebări scurte despre noul său proiect, cu cine și cum se întâmplă acesta, unde are scop să ajungă și ce piese va lansa în acest an.

Una dintre ele a fost postată de artist încă din primele zile ale acestui an. Este o piesă din albumul lui Igor scos în 2019, pe care și-a propus să le lanseze pe rând și în 2020.