Ne-am deprins să asociem duetul „Akord” cu Igor Sîrbu și Igor Stribițchi. Dar iată că, ultimul anunț de pe pagina de Facebook „AKORD (official)” a cam schimbat lucrurile. Potrivit anunțului se caută… un nou solist pentru „Akord”. 

Îndrăgitul duet „Akord”, cunoscut datorită interpreților Igor Sârbu și Igor Stribițchi, își schimbă formatul! Se pare că Igor Stribițchi a decis să părăsească proiectul, altfel cum se explică anunțul pe care l-a postat Igor Sârbu, în care anunță faptul că, este în căutarea unui solist pentru așa zisul „noul Akord”.

 

„Dragilor! Sunt Igor Sîrbu și… chiar vreau să știu: Ce artiști, interpreți sau interprete îmi recomandați, cine știe, poate „îi iau în noul Akord” 😆😆 #Scrieți numele lor, dați-le #TAG. Distribuiți postarea s-o vadă cât mai multă lume bună! Aștept curios❤️, a scris Igor Sîrbu.

Internauții nu au stat mult pe gânduri și au reacționat la postarea lui, lăsând în comentarii diverse sugestii cu persoane care ar putea deveni noul solist al duetului „Akord”.

„Ar fi interesant și cu Gabriel Nebunu, pe bune…nu glumesc…Va fi duet și cu folc, și popular și …poate un altfel de Acord„

Olga Verbițchi… poate… depinde cum vezi PROIECTUL ARTISTIC – Akord… după mine, trebuie de restartat conceptul de până acum…”

Alexandru Manciu sau Adrian Ursu”, au fost doar unele dintre comentarii.

SURSA foto: Facebook

Distribuie articolul: