Ieri, cu ocazia hramului orașului Chișinău, trupa Akord a lansat o piesă nouă „Joc Moldovenesc”. În videoclipul piesei se evidențiază locurile pitorești ale Moldovei, unde interpreții împreună cu o suită de fete încing un dans popular frumos.

„Un nou videoclip pentru fetele care vor «să se mărite». «Am iubit și mai iubesc o fată, care tare se vrea măritată» – acesta este laitmotivul refrenului din noua piesă a băieților din Trupa AKORD. Compoziția – «Joc Moldovenesc» a fost lansată recent pe rețelele sociale și este însoțită de un clip dinamic și spectaculos, bogat în scene autohtone inedite. Filmările evidențiază locurile pitorești ale Moldovei unde, băieții din AKORD, împreună cu o suită de fete frumoase și dansatori – acrobați, se prind în iureșul dansului moldovenesc.

«Joc Moldovenesc» este o lucrare muzicală cu tentă patriotică, scrisă pe textul lui Iurie Badicu și muzica autorilor: Iurie Badicu, Igor Sîrbu și Eduard Malareu. Orchestrația aparține lui Radu Duminica, iar mixul și masterul este realizat de Teacă Sergiu”, se menționează pe pagina lor de Instagram.

Astfel, interpreții prin intermediul noului cântec au încercat să valorifice cultura moldovenească, dansurile și tradițiile.