Autoritatea care setează culorile pentru fiecare an, Institutul Pantone, a decis ce nuanțe vom îmbrăca în sezonul rece 2018-2019. Și precum Aridon este mereu în pas cu tendințele, oferindu-ți în colecțiile sale ținute ce te scot din anonimat în orice împrejurare, inevitabil că a cuprins culorile anului în noua colecție. Pășind pragul magazinelor Aridon descoperi culori profunde, suculente chiar, și aici vorbim înclusiv de pastelurile accentuate. Cu siguranță ele ne vor cuceri iremediabil garderobele. Iată care sunt noutățile cromatice!

Varietăți de roșu

Fie că vorbim de roșu delicios (red pear) sau un roșu viu (valiant poppy), acestea vor aduce un strop de energie și dinamism în ținutele tale. La „Aridon” găsești piese vestimentare cool în aceste nuanțe, pe care poți să le asortezi cum îți place.

Culori tari

Antiteze puternice ne așteaptă în materie de culori pentru sezonul toamnă-iarnă 2018-2019. Albastrul inspirat din amurguri (nebulase blue) face un front comun cu martini olive, un verde inspirat din forfota urbană. Ce spui de verdele quetzal green? Unul elegant, cu un vibe chic, perfect pentru serile reci. Dacă îl refuzi, poate accepți culoarea ultra violetă sau albastrul inspirat din zarea mărilor (marea sargasso)?

Deliciu pastelat

Culori precum: tofu, almond buff, quiet gray, limelight, melon rose, crocus petal sunt pastelurile ce transformă piesele vestimentare în sezonul toamnă-iarnă 2018-2019. Chiar dacă ne-am obișnuit să le vedem mai mult vara sau primăvara, creatorii le-au oferit șansa să se manifeste și în perioada rece.

Îți dorim să ai un shopping colorat și plăcut la Aridon!

P