La petrecerea de nuntă, deloc convenţională, Meghan a încălcat din nou tradiţia, ţinând un discurs emoţionant înaintea soţului ei.

Meghan Markle le-a spus invitaţilor: „Mi-am găsit prinţul”, într-un discurs emoţionant. Noua ducesă de Sussex le-a mulţumit Reginei, Prinţului Charles şi celorlaţi oaspeţi din familia regală.

Scurtul discurs a fost catalogat parte a mini-revoluţiei de modernizare a familiei regale. De obicei, miresele îşi lasă mirii să se adreseze oaspeţilor.

Meghan care a purtat un inel cu acvamarin, ce a aparţinut mamei prinţului Harry, şi-a încheiat cuvântarea declarându-şi dragostea imensă pentru mirele său.

La rândul lui, prinţul Harry i s-a adresat drept „jumătatea mea mai bună” şi i-a spus lui Meghan: „abia aştept să-mi petrec restul vieţii cu tine”.

Petrecerea, despre care un oaspete a scris că a fost „petrecerea petrecerilor” a fost presărate cu glume şi momente amuzante. De pildă, prinţul Harry s-a întors spre invitaţi şi a întrebat „Ştie cineva să cânte la pian?” – înainte ca Sir Elton John să intervină şi să interpreteze „Your Song”, „Tiny Dancer”, „Circle Of Life” şi „I’m Still Standing.”

Dansul mirilor a fost aplaudat intens, Meghan şi Harry deschizând petrecerea pe piesa funky soul „Land of a Thousand Dancers.”
James Corden a executat, alături de Harry, prinţul William şi prinţul Charles, un număr de dans, în timp ce George Clooney le-a luat la dans atât pe Meghan şi pe Kate.

Oaspeţii au avut la dispoziţie râuri de şampanie, dar şi hambugeri şi vată de zahăr.

Citește și: Ipostază incendiară cu Meghan Markle! Acestea ar fi pozele din cauza cărora Regina nu și-ar fi dorit ca actriță să se mărite cu Harry

Distribuie articolul: