Se pare că anul Șobolanului Alb de Metal se anunţă unul ghinionist pentru câteva zodii, din punct de vedere sentimental. Aceşti nativi vor pune punct relaţiilor din diverse motive. Chiar dacă la început le va fi destul de dificil să treacă peste, trebuie să înţeleagă că nu este sfârşitul lumii, iar zodiacul le pregăteşte surprize noi, existând şanse mari să o ia de la capăt în planul amoros.

Taur

În ciuda aparenţelor, nativii din zodia Taur sunt foarte sensibili. De aceea, le este foarte greu să ia iniţiativă şi să spună „adio” partenerului de viaţă. De regulă, chiar dacă în relaţia lor lucrurile nu mai stau bine de ceva vreme, sunt în stare să accepte şi să treacă peste numeroase dispute. Îşi pun mereu iubitul/iubita pe primul loc şi chiar dacă ar fi îndreptăţiţi să se despartă de partener vor ezita, gândindu-se ca cealaltă persoană să nu sufere. Aşadar, atunci când se vor decide în sfârşit să pună punct, va exista un motiv cu adevărat întemeiat sau vor simţi că efectiv nu mai pot face faţă.

Capricorn

În ceea ce-i priveşte pe Capricorni, aceştia vor avea destul de multe relaţii în anul ce vine. Acestea le vor aduce atât avantaje, cât şi dezavantaje, deoarece cele mai multe dintre ele nu se vor termina prea frumos. Despărţirea va avea loc şi din cauza lor. Sunt nişte firi foarte pasionale, iubesc la intensitatea maximă şi pot deveni destul de posesivi. Aceşti vor renunţa la latura lor geloasă şi se vor schimba în bine doar atunci când îşi vor întâlni sufletul pereche. Vor deveni mult mai serioşi şi loiali, dorindu-şi stabilitate alături de persoana iubită.

Fecioară

Fecioarele vor fi destul de motivate atunci când vor lua decizia de a se despărţi de partener. Se vor gândi foarte mult şi vor realiza că aşa este cel mai bine pentru amândoi. Nu vor suferi prea tare, deoarece vor întâlni o persoană nouă mai devreme decât s-ar fi aşteptat. Aceasta le va face să se simtă importante şi le vor aprecia pentru ceea ce sunt. Nativii din zodia Fecioară trebuie să fie în continuare la fel de sociabile, dar să aibă ceva mai multă grijă când decid să se orienteze spre alte persoane pentru a nu fi dezămăgite.

Sursa: Spynews.ro

Foto: Pexels.com

Vezi și: „Un an promițător cu oferte neașteptate”. Sergiu Iordachi, despre ce aduce anul 2020, zodiilor, în materie de dragoste, sănătate și bani