În acest an, tot mai multe vedete de peste Prut aleg să nu primească daruri, ci să contribuie la susținerea copiilor și adulților care au nevoie de îngrijiri paleative. Astăzi, a făcut acest lucru și INNA. Artista a împlinit 30 de ani.

INNA și-a anunțat decizia într-un clip difuzat pe pagina sa oficială de Facebook, unde a mărturisit:

„Anul acesta am decis să sprijin campania Dăruiește Ziua Ta. Asta înseamnă că toți cei care vor să-mi facă un cadou, fie că sunt prieteni, familie sau doar cunoscuți, au cea mai ușoară variantă: pot face o donație online. Orice sumă mică sau mare va ajuta. Anul acesta îmi plac cadourile, iar eu, la rândul meu, le dăruiesc. Dăruiește și tu ziua ta, fii alături de HOSPICE Casa Speranței.”

Anul acesta, imi daruiesc ziua de nastere!
Intra pe hospice.galantom.ro/INNA si doneaza pentru a fi alaturi de pacientii de la HOSPICE Casa Sperantei!
Si mai mult, te sfatuiesc si pe tine sa iti donezi ziua si sa fii alaturi celor care au nevoie de sprijinul nostru!
Multumesc,
INNA
❤️

Posted by INNA on 14 Octombrie 2016

„Este o cauză în care îmi doresc să ne implicăm cât mai mulți dintre noi, pentru că, împreună, putem face o faptă bună. Cred că, oferind, devenim mai buni și contribuim măcar cu puțin la o lume frumoasă în care să trăim. Donează pentru îngrijrea paliativă a copiilor și adulților care suferă de o boală incurabilă! Nu contează cât dăruiești, ci cât de multă dragoste pui în ceea ce dăruiești”, adaugă vedeta.

Tot azi, de ziua ei, INNA aduce în dar o nouă piesă: „Cum ar fi”, însoțită de un video live session:

Amintim că în 2016, INNA a oferit un interviu exclusiv pentru revista online EA.md, în care împărtășea tuturor femeilor un sfat important: „Fiți voi înșivă, aveți încredere în voi, luptați pentru visurile voastre! Și nu uitați de copilul din voi!” 

Interviu exclusiv cu INNA: „Fanii m-au făcut ceea ce sunt azi”

Foto: Facebook.com

Distribuie articolul: