Kate Middleton are o fană care pur și simplu o adoră pe ducesă! Aceasta își depune toate forțele ca să recreeze ținutele pentru care optează Kate, iar cu rezultatul obținut se laudă pe pagina ei de Instagram. 

Kate Middleton este un model de urmat pentru multe femei, dar se pare că fana acesteia, Mallory Bowling, nu doar că o admiră, aceasta dorește să fie și să arate la fel ca ducesa. Lucrul acesta, Mallory, nu-l ascunde. Ba dimpotrivă distribuie poze pe pagina ei de Instagram unde optează pentru ținute identice cu cele ale lui Kate.

Pe pagina ei de Instagram, Mallory are aproximativ 19 mii de urmăritori. Acolo, atânăra oferă detalii despre ținute, le spune urmăritorilor de unde le procură și cât costă acestea.

Mallory recunoaște că a început să fie inspirată de Kate încă în anul 2011, de atunci aceasta are grijă să recreeze practic fiecare ținută a ducesei.

„Cred că, Kate este un exemplu ideal. Când ea poartă ceva ce este accesibil și pentru publicul larg, noi avem șansa să facem rost de elemente din garderoba ei frumoasă”

Kate nu este singura inspirație pentru Mallory. Uneori, ea repetă și ținutele purtate de Pippa Middleton, dar și de Meghan Markle.

Sursa foto: Instagram

Distribuie articolul: