Ce fac vedetele în carantină? Se unesc și încearcă să te facă pe tine să zâmbești și să te simți mai bine. În cazul în care aveai nevoie să îți îmbunătățești starea de spirit în această perioadă, ar trebui să vizionezi acest video cu actrița Gal Gadot, dar și cu alte celebrități cunoscute de la Hollywood.

„Hei, prieteni. Ziua 6 de carantină. Trebuie să vă spun că în aceste zile m-am simțit inspirată. Acest virus a afectat întreaga lume, nu contează cine ești sau de unde, suntem cu toții împreună. Am văzut acest video cu un bărbat din Italia care cânta la trompetă de la balconul său celorlalte persoane care stăteau în casă. El cânta piesa „Imagine” și era atât de puternic și special și iată ce a ieșit”, a spus în video actrița. Aceasta este cea care începe să cânte primele versuri: „Imagine there’s no heaven”, urmată de actrița Kristin Wiig și multe alte vedete.

„Suntem cu toții împreună și vom trece peste asta. Cântați alături de noi. Toată dragostea mea și a prietenilor mei dragi merge către voi”, a scris Gal Gadot pe Instagram, transmițând astfel fanilor gândurile ei bune.

Distribuie articolul: