Cine a fost zilele trecute la Fashion Soirée Resort Collections 2018 a putut să se delecteze cu cele mai deosebite creații vestimentare de sezon. S-a remarcat dintre toate însă noua colecție a casei de modă Kasandruța – o linie lejeră, din stofe naturale și cu accente etno. Cele care au dat farmecul au fost pălăriile, frumos parfumate cu „Flori de tei” – simbol care a dat și titlul colecției.

Vedete, persoane publice și femei de afaceri au îmbrăcat noile creații Kasandruța, care le-au căzut tronc la inimă, rochiile Kasandruta cu „Flori de tei” fiind o alegere perfectă pentru sezonul estival. O colecție care emană multă vară, de îți vine să fugi în ea la mare.

„Este ceea ce ne definește în totalitate ca și concept creativ, de design, dar și de calitate a lucrărilor. Pot să le asigur pe doamne că rochiile sunt, precum le-am obișnuit de fiecare dată, în unități. Mai mult, la Kasandruța dacă intri nu vei ieși fără accesorii, fără o pălărie naturală perfect asortată și bijuterii handmade, de realizarea cărora mă ocup tot eu. Ce-i mai trebuie unei femei, decât cele mai autentice elemente și mirosul florilor de tei care te îmbată de indată – e cel mai veritabil parfum”, ne-a declarat Oxana Munteanu, creatoarea rochiilor și accesoriilor Kasanduța.

Menționăm că această colecție nu e prima din sezon. Kasandruța a prezentat o altă colecție, foarte chic, din stofe regale și croieli spre clasic-casual la Săptămâna Modei de la Strasbourg, acolo unde au avut onoarea să participe. Mai multe detalii găsiți pe pagina de Facebook a Casei de modă.

Foto: Moldova Fashion Days, Madein.md