Multor femei le place să aibă în dulap mai multe rochii, pe care să le poată purta mereu. Este vorba despre acele rochii care nu se vor demoda niciodată. Așadar, află de mai jos care sunt rochiile în care să investești și care vor fi mereu la modă.

Femeile  preferă să știe că au câteva rochii în dulap care se potrivesc pentru orice tip de eveniment. Din fericire, aceste rochii, care nu se demodează niciodată, chiar există și reprezintă o investiție foarte bună. Pe cât sunt de simple, pe atât sunt de delicate și atrăgătoare.

1. Rochia din piele ecologică neagră

Este o piesă foarte sexy, dar și elegantă în același timp. Cu o croială clasică, rochia din piele ecologică neagră îți va pune în evidență silueta și te va face să te simți mai încrezătoare. Acest tip de rochii au fost mereu la modă și au rămas în dulapurile pasionatelor de modă de-a lungul anilor.

2. Rochia clos cu mânecă lungă

 

Este o rochie clasică și sofisticată. Fiind dintr-un material fluid te va face să te simți confortabil atunci când o poți. Funda de la gât și detaliile cu perle de la mâneci sunt discrete și speciale. Tot ce ai de făcut este să mai adaugi o pereche de cercei fini.

3. Rochia pe umăr

 

 

Atunci când nu ai idee cu ce să te îmbraci la un eveniment, alege o rochie asimetrică, pe un singur umăr. Este o rochie atrăgătoare, atemporală și foarte versatilă. Datorită lungii sale midi, o poți purta și la evenimente de zi, dar și la evenimente de seară.

4. Rochia petrecută

 

 

Este o rochie cu o croială simplă și rafinată. Are umerii căptușiți și decolteul în formă de V, ceea ce înseamnă că îți va alungi silueta. Poți adăuga o pereche de pantofi stiletto și este gata să strălucești!

5. Rochia drapată

 

Rochia drapată are o croială seducătoare, un design clasic și minimalist care va rămâne la modă indiferent de trend-uri. Datorită lungimii midi și felului în care arată pe siluetă o fac o piesă care trebuie să fie prezentă în garderoba oricărei femei.

 

Distribuie articolul: