Bucurie și emoții de fericire în familia interpretului Ion paladi. Micuțul Lucian a îmlinit 4 ani și este deja un flăcău în toată firea. 

De ziua sa, omagiatul a avut parte de o petrecere organizată cu mult gust de către părinții săi. Cele mai importante ființe, rude și prieteni i-au urat la mulți ani. Lucian a avut parte de o petrecere de poveste  iar la finala suflat lumânările de pe tortul aniversar. „Astăzi am implinit 4 anișori! Tati și mami mi-au organizat o petrecere frumoasă în sânul familiei! De azi ne vom vedea mai des aici pe Facebook!”

Se pare că de acum în colo, cei care vor dori să-l cunoască mai bine pe Lucian, va putea sa îi urmărească pagina oficială de Facebook, care a fost deschisă chiar de ziua lui.

Lucian a moștenit trăsăturile fizice ale părinților săi. Mai mult, el  va crește un viitor instrumentist, întrucât anterior, Ion Paladi declarase în cadrul unui interviu că fiul său cântă zilnic la vioară.

Citește și: Ion Paladi: „Nu este zi în care Lucian să nu cânte la vioară. Dacă ar mai apărea un copil, aș fi cel mai fericit”

 

Distribuie articolul: