Laura Vetty este considerată una dintre cele mai focoase artiste de la noi. În ultima perioadă ea apare tot mai des pe scenă alături de Dan Bălan, însoțindu-l prin turnee. Laura a povestit despre începutul carierei sale, primul job și primii bani câștigați în cadrul campaniei #FirstJob, lansată de EA.md.

Incredibil, dar adevărat! Primul job al Laurei tot în scenă a fost, în perioada când avea doar 12 ani. „ Am cântat pentru prima dată la Palatul Feroviarilor. Aveam vreo 12 ani. Acesta a fost cel dintâi concert. De atunci am început să particip în mai multe spectacole”, ne-a dezvăluit interpreta.

Deși modest, din primul salariu Laura și-a îndeplinit un vis mai vechi. „A fost de 200 de lei și i-am cheltuit pentru ora de canto. Acesta a fost începutul care m-a împins oarecum să muncesc din ce în ce mai mult în acest domeniu.”
Laura Vetty spune că adoră tot ceea ce face și depune mult suflet în toate activitățile sale artistice, iar primul job i-a servit drept pistă pentru tot ceea ce urma să facă mai departe.
„Jobul mi l-am făcut mereu din dragoste, fără să aștept să fiu remunerată. Primul salariu a fost o surprindere pentru mine și am fost nespus de fericită pentru acel moment când cineva te remunerează pentru efortul depus, indiferent de suma primită, am fost bucuroasă. Mai departe ai un imbold să crești. Părinții mi-au fost mereu alături și s-au bucurat de fiecare succes al meu”, a mai specificat Laura Vetty pentru EA.md.

Distribuie articolul: