La fel cum o fac în fiecare an, redactorii Pirelli dezvăluie imaginile care urmează să fie incluse în noul calendar erotic. De data asta, pentru paginile calendarului s-au dezgolit extrem de provocator tenismena Serena Williams, actrița de comedie Amy Schumer, supermodelul rus Natalia Vodyanova, dar și alte femei notorii.

Pe lângă vedetele menționate mai sus, pentru ediția din acest an a calendarului Pirelli au mai pozat nud și alte femei notorii. Printre acestea, se numără interpreta ameriană Patti Smith, scriitoarea americană Tavi Gevinson, actrița chineză Yao Chen și filantroapa Agnes Gund și artista iraniană Shirin Neshat.

Optând pentru aceste candidaturi, autorii calendarului susțin că au ales câteva femei care au făcut lumea mai bună și mai puternică.

Evident, concepția din acest an a videoclipului a fost propuspă de celebra fotografă Annie Leibovitz:

„Am început să meditez la acele roluri, în care joacă femeile din lumea contemporană. La acele femei care au obținut ceva. Am vrut să realizez o selecție clasică a portretelor. Am decis că femeile trebuie să arate puternice, dar să rămână firești. Am apelat la o tehnică foarte simplă de fotografiere în studio, iar acest calendar se deosebește de celelalte. E absolut altfel. Fotografiile trebuie să iasă simple și nepretențioase”, mărturisește fotografa, pe website-ul proiectului.

Cei de la  Harper’s Bazaar au surprins câteva momente video din timpul ședinței:

Calendarul Pirelli este un calendar erotic italian, recunoscut în străinătate. Calendarul a apărut pentru prima oară în anul 1964. Printre modelele care și-au făcut apariția în calendar, de-a lungul anilor, se numără Gisele Bündchen, Heidi Klum, Cindy Crawford, Adriana Lima, Alessandra Ambrosio, Kate Moss sau Naomi Campbell.

Foto: Annie Leibovitz/Pirelli

Distribuie articolul: