Tot mai multe celebrități se alătură cauzei nobile: lupta cu noul coronavirus. Rihanna este una dintre persoanele publice care donează sume importante în această perioadă pentru a contribui cum poate în lupta contra pandemiei de Coronavirus! Vedeta a donat 5 milioane de dolari! Iată către cine merg banii!

Una dintre cele mai iubite artiste din lume, @badGirlRiri sau Rihanna își oferă sprijinul în lupta contra Coronavirus. Potrivit ADPM.ro, vedeta a donat 5 milioane de dolari prin intermediul Fundației Clară Lionel. Banii se vor duce către comunitățile marginalizate, dar și către personalul medical din Statele Unite, Haiti și Malawi.

Rihanna își dorește să vină în sprijinul băncilor de alimente care servesc în această perioadă comunitățile cu risc crescut de îmbolnăvire. De asemenea, vrea să ajute la dotarea spitalelor din țări precum Haiti și Malawi. Fundația Clara Lionel, a fost lansată în 2012, îi aparține Rihannei și a fost denumită după numele bunicii artistei, Clara și Lionel Braithwaite.

Imagini pentru rihanna clara lionel

Tot prin intermediul acestei donații, Rihanna vrea să ajute medicii din prima linie care au contactat virusul în încercarea de a salva viețile altora. Acestora li se va asigura echipament de protecție, asistență și mentenanță a unităților de terapie intensivă.

Sursa: ADPM.ro

Distribuie articolul: