Angelina Jolie și Kylie Jenner au alocat recent sume grandioase pentru lupta cu noul tip de Coronavirus. Vezi mai jos despre ce investiții este vorba.

Celebra actriță de la Hollywood, Angelina Jolie a donat un milion de dolari organizației de caritate „No Kid Hungry”, care oferă hrană copiilor din familii cu venituri mici.

„Din cauza circumstanțelor create, mai mult de un miliard de copii din toată lumea nu merg la școală din motive de siguranță. Mulți copii se bazau pe hrana și îngrijirea pe care o primeau în tipul școlii, inclusiv cei 22 de milioane de copii din America care contau pe un ajutor alimentar. „No Kid Hungry” muncește din greu pentru a ajuta cât mai mulți copii nevoiași”, a spus Angelina.

Vedeta TV și una dintre cele mai populare prezențe din mediul online, Kylie Jenner, la fel a alocat un milion de dolari, de data aceasta pentru a a sigura personalul medical cu cele necesare, în lupta cu COVID-19. Despre frumosul ei gest a povestit tocmai doctorul care a asistat-o în procesul de naștere, doi ani în urmă.

„Nu mai puteam vorbi, ochii mei s-au umplut de lacrimi, iar inima îmi e plină de recunoștință. Mi-am pus o dorință, și anume ca medicilor noștri curajoși să li se ofere măști de protecție, iar astăzi această dorința s-a împlinit. Una dintre pacientele mele, un înger adevărat, a donat un milion de dolari ca să se achiziționeze sute de mii de măști și alte echipamente indispensabile personalului medical. Le vom transmite angajaților, celor care lucrează în prima linie. Această donație generoasă va ajuta la salvarea multor vieți. Cu tine, lumea noastră a devenit mai bună”, a scris medicul.

La rândul ei, Kylie i-a răspuns medicului și i-a mulțumit ei și colegilor ei pentru munca și ajutorul pe care îl oferă acum tuturor pacienților.

„Vă mulțumesc pentru toată dragostea și grija pe care o depuneți în tot ce faceți!”, a scris Kylie.

Sursa: Spletnik.ru