Youth Klinic este o rețea națională de Centre de Sănătate Prietenoase Tinerilor, unite sub un singur scop: de a oferi suport specializat, de a preveni anumite situații problematice și de a găsi soluții concrete pentru problemele de sănătate nu doar fizică, dar și emoțională cu care se confruntă adolescenții și tinerii din Republica Moldova.

Cunoscutul actor Emilian Crețu s-a alăturat campaniei #COOLtivămSănătatea.

El vorbește despre violența pe care a văzut-o în familia sa, dar și în localitatea de baștină. Actorul recunoaște că el frații săi și mama sa au fost bătuți în nenumărate rânduri de tatăl lor, care se lupta cu dependența de alcool.

Poți urmări mai jos filmulețul cu mărturiile emoționante ale actorului: 

#COOLtivămSănătatea este o campanie susținută de Swiss Cooperation in Moldova în parteneriat cu UNICEF Moldova, Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale al Republicii Moldova și Centrul Neovita.

Dacă te confrunți și tu cu diferite riscuri și provocări legate de violență, vino la cel mai apropiat Centru de Sănătate Prietenos Tinerilor din rețeaua Youth Klinic Moldova!

Vezi și: Emilian Crețu: „Nu iubeam casa părintească, nu iubeam satul… voiam să evadez dintr-o realitate”. Actorul, despre copilărie și fratele plecat la mănăstire (Video)

Sursa video: Facebook