După încheierea reality-show-ului „Holostyak”, Egor Kreed a dat de înțeles că nu va construi o relație cu câștigătoarea, Daria Kliukina. Recent s-a aflat că inima interpretului este ocupată de o frumoasă blondă cu ochi albaștri pe care o cheamă Anna și este model. Aceasta este mereu alături de el la evenimentele unde trebuie să cânte, iar mai nou și la sala de forță. 


Cei doi nu și-au făcut relația oficială, dar internauții i-au deconspirat. Anna publică pe pagina sa de Instagram poze și filmulețe prin care dă de înțeles că este într-o relație cu Kreed.

Încă din luna august Anna a recunoscut că a făcut cunoștință cu Egor datorită surorii sale. Recent Anna a publicat o fotografie cu Egor de la sala de sport și chiar dacă acesta își ascunde fața, internauții l-au recunoscut imediat.

În aceeași zi Egor a publicat o fotografie la aceeași sală de sport și cu aceleași haine, deci internauții au dreptate, Egor Kreed are o relație cu frumoasa Anna.

Mai multe detalii despre relația celor doi vezi aici: Internauții i-au deconspirat! Se pare că EA este noua iubită a lui Egor Kreed (Foto)

Distribuie articolul: