În urma selecției naționale Miss Elegant Universe Moldova 2018, organizată miercuri în capitala de către agenția ExclusivEvent, agenția deținătoare a licenței Miss Elegant Universe 2018 în țara noastră, Mirabela Bogdan a fost desemnată oficial să reprezinte Moldova în cadrul competiției Miss Elegant Universe 2018, competiție care se desfășura în acest an în Beirut, Liban în perioada 21 iulie – 05 august 2018.

În competiție vor participa 30 de țări.

Mirabela este studentă în anul I urmând cursurile Facultatații de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor din cadrul Universității Babeș Bolyai din Cluj-Napoca și vorbește 2 limbi străine, engleză și rusă.

Este pasionată de sport, îndeosebi de jogging și fitness. Ca și planuri de viitor, Mirabela îs dorește să devină un bun economist și în paralel să își împlinească visul de a-și construi o carieră de succes în lumea modei.

„Mă simt o norocoasă să reprezint Moldova în cadrul concursului internațional de frumusețe “Miss Elegant Universe 2018” din Liban. Este o provocare pentru mine, fiind primul concurs de frumusețe de talie internațională la care particip, având astfel ocazia să cunosc persoane noi, să acumulez o experiență extrem de valoroasă în acest domeniu și să demonstrez că Moldova are cele mai frumoase fete. Mulțumesc agenției ExclusivEvent pentru această oportunitate și pentru încrederea de a-mi acorda mie această misiune, a declarat Mirabela Bogdan – Miss Elegant Universe Moldova 2018.”

 

Distribuie articolul: